Jdi na obsah Jdi na menu
 

Dne 26.10.2007 21:32 hodin byl na místní ohlašovnu požárů nahlášen požár bývalé ubytovny, ačkoli jednotka vyjela okamžitě po vyhlášení, požár byl v plném rozsahuObrazek.

V zápětí dorazila požární jednotka z Loun i přesto bylo jasné, že požár nedostaneme pod kontrolu, a tak byla povolána jednotka sboru dobrovolných hasičů (dále jen SDH) z Postoloprt která dorazila za několik málo minut s Tatrou 148 a žebříkem .

Byla povolána ještě jednotka SDH Líštany která přijela za několik minut. Obrazek

Na místě zasahovalo kolem 35 hasičů s 5 cisternami a jedním žebříkem. Byla vytvořená dálková doprava vody z místní požární nádrže. K hašení požáru se spotřebovalo něco kolem 80 000 litrů vody, byla použita i dýchací technika.

Obrazek

ObrazekPožár se podařilo lokalizovat 01:10, 01:35 odjíždí SDH Postoloprty a SDH Líštany zpět na základnu. Ve 02:40 přijíždí Tatra UDS CO a začíná rozebírání zbytků stěn kvůli kompletnímu dohašení. Tyto práce končí až po sedmé ranní.

Obrazek 04:30 odjíždí jednotka HZS Louny na požár střechy na Hříškově. Na místě zůstává jen místní jednotka a provádí dohašovací práce které končí až po 13:00 hodině.

 

Obrazek

Požáru se zůčasnílo 17 členů výjezdové jednotky.

Obrazek

Po dvanáctihodinové práci pořád plni Obrazekelánu....Obrazek

Něco na památku...

Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky požár ubytovny