Jdi na obsah Jdi na menu
 

Zpráva za rok 2024

article preview

ZPRÁVA O ČINNOSTI MLÁDEŽE SDH CÍTOLIBY

ROK 2024

 

LEDEN a ÚNOR 2024

Toto období bylo ve znamení sportovních a vědomostních příprav v tělocvičně a v zázemí hasičské zbrojnice

BŘEZEN 2024

Od začátku března se každou neděli po obědě provádí u hasičské zbrojnice nácvik besedy Staročeských májů

V sobou 16.3. se mládež a jejich trenéři vypravili vlakem do Solopysk, kde všichni zúčastnění podnikli dobrodružnou výpravu na zříceninu hradu Pravda, cestou plnili úkoly a získávali nápovědy k objevení hradního pokladu

22.3. proběhly zkoušky odbornosti, kterých se účastnilo celkem 35 dětí. 
28 - 30.3 se část starších žáků a dorostenců  (Marek Daniel Herzog, Josef Hesoun, Jiří Zach, Matěj Wasserbauer, Matěj Ulrich, Adéla Pšegrocká, Nikola Šedivá) zúčastnili sportovního soustředí v Kryrech, které požádal SDH Kryry ve spolupráci s SDH Nepomyšl. 

DUBEN 2024

5.4. se členové sboru, přátelé a občané Cítolib napříč generacemi účastnili akce Ukliďme Česko, bylo sesbíráno mnoho pytlů odpadu a to na na trase Cítoliby-Brloh-Líšťany. 
5.4. se družstvo dorostenců (Matěj Ulrich, Marek Herzog, Matěj Wasserbauer, Josef Hesoun, Jiří Zach) zúčastnilo Mistrovství ČR v závodu hasičské všestrannosti a brannosti ve Vlašimi, kde v republikové konkurenci těch nejlepších závodníků obsadili 19. místo z 26 závodních družstev.   
13.4. se dvě družstva mladších žáků účastnila Závodu Hasičské všestrannosti a brannosti v Klapý, kde obsadila 4. a 10 místo 
13.4. si naši mladí dorostenci domluvili brigádu na sportovišti v parku na Tyršově náměstí - cílem byla oprava překážek a úklid sportoviště.
26.-28.4. se mladší a starší žáci SDH Cítoliby zúčastnili intenzivního sportovní soustředění mládeže jako přípravu na nadcházející sportovní sezonu 2024/2025 a závody Hry Plamen. Soustředění se zúčastnilo 24 mladších a 16 starších žáků, 8 trenérů a logistický tým v počtu 8 osob. Celý víkend byl nezapomenutelná, adrenalinová, zážitková, ale také velmi vyčerpávající fyzická a psychická záležitost - nicméně byla to důležitá sportovní průprava. 

 

 

Zpráva o činnosti sboru je v sekci Činnost sboru, případně na odkazu ZDE 

Ve spolupráci s vedoucím mládeže Janem Němcem zprávu o činnosti zpracoval:

Mgr. Roman Wasserbauer
STAROSTA SBORU